elinlindblom

Kategori: details

ELINLINDBLOMM.BLOGG.SE

nitade loafers

Fasen, det blir mycket skor här på bloggen. Inspirationen flödar ju inte direkt. Dess nitade(och även farliga, jag har gjort illa mig på dem flertal gånger) är iaf från Nelly Trend. Resten av kvällen ägnar jag åt plugg samt en pw. Ha det!

HM PARIS COLLECTION

Bild från Emma Mattsson

Den senaste kollektionen som H&M släppte blev en riktig hit, eller den är det fortfarande. Riktigt mysig och dessa skor på bilderna ovan är ju riktigt snygga.

mixad helg

Earcuff från Glitter

Hello! Lördag it is och igår var det fest som stod på schemat. Riktigt bra kväll. Ikväll blir det myskväll med några fina tjejer istället. Exakt vad jag behöver efter denna galna kväll. Ha en bra lördag!

skogshuggar-skjorta

Skjortor i alla möjliga material, storlekar, färger och mönster är ett av mina favoritplagg. Denna från Crocker är riktigt snygg och den passar till en hel del andra kläder.

spets

Denna helg har jag bara myst och jag tycker det är ännu mysigare att det nu har blivit September. Denna söndag har jag spenderat i soffan under en filt. Har även skickat efter en ny höstjacka. Den får ni se när den väl har kommit. Här är iaf ett par bilder på mitt nattlinne som kan vara världens finaste samtidigt som det är så enkelt. Jag är helt förälskad i spets-ryggen. Det kommer från Lindex.

sneaky

En sneak peek på hur jag ser ut idag. Invigde min nya jacka också. 

leatherpants

Idag är jag inte gjord för att stå framför kameran så jag skonade er från hur jag ser ut idag. Här är iaf ett plagg som jag är osäker över men som jag ändå har i garderoben-skinnbrallorna. Jag fick dessa av pappa för ett tag sedan men de är fortfarande helt oanvända. Jag tycker det kan bli snyggt om man matchar rätt. Vad tycker ni?

big earrings found

Tänka sig att jag skulle hitta dessa gamla örhängen från H&M igen. De är ju trots allt ganska läckra även fast jag mest är för de enkla tingen. 

Upp