elinlindblom

Kategori: general

ELINLINDBLOMM.BLOGG.SE

i'm alive hörrni

Bloggen hamnar lite på sidan om just nu, ofrivilligt. Har många skoluppgifter (ja, redan!!) att göra klara och sedan träffar jag mina vänner och så. Har inte speciellt mycket ork i kroppen heller egentligen. Många bollar i luften just nu som t.ex..

Jag kommer åka till Kenya, Afrika i Mars 2014

Jag åker till Stockholm på lördag

Jag skrev in mig på körskolan igår

have a nice friday

Sådär, nu är första skolveckan avklarad och jag är faktiskt helt slut. Kan även vara p.g.a en ev. kommande förkylning. Ikväll blir det iaf stug-mys med några fina vänner. Skjortan jag har på mig på bilden kommer Bershka.

styleby and chocolate

Jag har spenderat denna tisdagskväll med två av de finaste människorna på jorden varav en kom hem idag efter att vi knappt setts på hela sommaren då båda två har varit ute och rest hela tiden.  Nu är vi komplett igen, vårat kompisgäng. Tänkte bläddra igenom STYLEBY innan det är dags att ladda om inför en ny skol-dag. Nämnde jag förresten att detta var den jobbigaste, längsta och drygaste skol-dagen ever? Nä, men nu vet ni.

big earrings found

Tänka sig att jag skulle hitta dessa gamla örhängen från H&M igen. De är ju trots allt ganska läckra även fast jag mest är för de enkla tingen. 

Hej!

Hej! Jag kände för en uppdatering och flyttade bloggen hit till FORME. Jag heter alltså Elin Lindblom och är 18 år. Går sista året på samhällsvetenskapligalinjen i Bollnäs. Min blogg kommer främst handla om mode och stil men även inredning då det också är ett intresse jag har. Hoppas ni kikar in igen!

Upp