elinlindblom

Kategori: new in

ELINLINDBLOMM.BLOGG.SE

shoes shoes shoes

Varför inte visa upp lite skor såhär en torsdagskväll? Dessa tre paren köpte jag i Frankrike. Ska försöka hitta orken till att knäppa av ett par bilder imorgon. Nu ska jag fortsätta med mitt plugg så jag kan slappna av resten av veckan. Ha det gött!

the boots

Favoritbootsen som jag fyndade på New Look i Frankrike för cirka 14 euro. Trots att jag redan hade inhandlat 3 par skor innan dessa så slog jag till. Ja, jag var väldigt nervös inför packningen hem. Trodde inte allt skulle gå ner men det fungerade finfint.

simple shoes

Visade upp dessa skor i förra bloggen men tänkte att ni kanske inte sett dessa ändå. Köpte dessa inne i en butik i Frankrike. Förresten ska jag sätta mig ned och göra ett foto-kollage om Frankrike resan så ni också får ta del av den. 

skogshuggar-skjorta

Skjortor i alla möjliga material, storlekar, färger och mönster är ett av mina favoritplagg. Denna från Crocker är riktigt snygg och den passar till en hel del andra kläder.

it's in the details

Ännu ett inköp från Frankrike. Denna blus köpte jag inne på Bershka. Btw, kommer det allmänna bilder från Frankrike snart. Gillar denna topp väldigt mycket iaf, mycket tack vare detaljerna.

baby blue blouse

  Fyndade denna fina blåa blus inne på Zaras rea i Frankrike. Definitivt mitt favoritplagg. På senaste tiden har det flyttat in massor av blått i både garderoben och i rummet mitt, I don't mind!

Upp