elinlindblom

IDA SJÖSTEDT SS14

Bilder Från Emma Mattson.

Hur fantastisk var inte Ida Sjöstedt's visning på MBFW? Helt magiska, romantiska kreationer med en minst lika fin "bakgrund-styling". Alltid lika imponerad. 

I.M

Isabel Marant Resort 2014.

Gillar verkligen allting med dessa bilder. Färgerna, den slarviga bakgrunden och kroppsspråken. Chill bara!

have a nice friday

Sådär, nu är första skolveckan avklarad och jag är faktiskt helt slut. Kan även vara p.g.a en ev. kommande förkylning. Ikväll blir det iaf stug-mys med några fina vänner. Skjortan jag har på mig på bilden kommer Bershka.

sneaky

En sneak peek på hur jag ser ut idag. Invigde min nya jacka också. 

bright autumn

Untitled #509

När hösten är här blir det automatiskt att man dras till mörka färger. Ja, mörka färger i all ära men varför inte liva upp den lite grand då? Jeans och blusen är från Gina Tricot, hatten och kappan från By Marlene Birger, väskan från H&M och skorna är från Topshop.

it's in the details

Ännu ett inköp från Frankrike. Denna blus köpte jag inne på Bershka. Btw, kommer det allmänna bilder från Frankrike snart. Gillar denna topp väldigt mycket iaf, mycket tack vare detaljerna.

styleby and chocolate

Jag har spenderat denna tisdagskväll med två av de finaste människorna på jorden varav en kom hem idag efter att vi knappt setts på hela sommaren då båda två har varit ute och rest hela tiden.  Nu är vi komplett igen, vårat kompisgäng. Tänkte bläddra igenom STYLEBY innan det är dags att ladda om inför en ny skol-dag. Nämnde jag förresten att detta var den jobbigaste, längsta och drygaste skol-dagen ever? Nä, men nu vet ni.

baby blue blouse

  Fyndade denna fina blåa blus inne på Zaras rea i Frankrike. Definitivt mitt favoritplagg. På senaste tiden har det flyttat in massor av blått i både garderoben och i rummet mitt, I don't mind!

leatherpants

Idag är jag inte gjord för att stå framför kameran så jag skonade er från hur jag ser ut idag. Här är iaf ett plagg som jag är osäker över men som jag ändå har i garderoben-skinnbrallorna. Jag fick dessa av pappa för ett tag sedan men de är fortfarande helt oanvända. Jag tycker det kan bli snyggt om man matchar rätt. Vad tycker ni?

big earrings found

Tänka sig att jag skulle hitta dessa gamla örhängen från H&M igen. De är ju trots allt ganska läckra även fast jag mest är för de enkla tingen. 

Hej!

Hej! Jag kände för en uppdatering och flyttade bloggen hit till FORME. Jag heter alltså Elin Lindblom och är 18 år. Går sista året på samhällsvetenskapligalinjen i Bollnäs. Min blogg kommer främst handla om mode och stil men även inredning då det också är ett intresse jag har. Hoppas ni kikar in igen!